Top
Over ons
ALLE 7 VOORDELEN OP EEN RIJ:

1. Onderscheid uw producten.

Wanneer u zich echt wilt onderscheiden van de "standaard" (web)winkels heeft u produkten nodig die de winkel ook écht onderscheiden.
Elke maand nieuwe producten aan kunnen bieden die trendy zijn, betaalbaar en een luxe uitstraling hebben.

2. Kwaliteit

Van onze groothandel Live2Day mag u een maandelijks groeiend assortiment verwachten waarbij kwaliteit en vernieuwing hoog in het vaandel staan.
Kortom mooie gevraagde sieraden, op voorraad en tegen een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

3. U wilt toch geld verdienen?

Omdat u natuurlijk wilt verdienen met uw webwinkel met een gezonde marge kunnen wij u vrijblijvend adviesverkoopprijzen aangegeven en ziet u direct welke marge u maakt indien u deze vrijblijvende adviesprijzen hanteerd!

4. Assortiment


 Onze zilveren hangers:
Komen niet uit het verre Oosten, maar overwegend uit Europese zilverateliers waar ambacht hoog in het vaandel staat en je de verfijning ook terugziet in de producten Kortom mooie producten tegen een zeer goede prijs!

 Onze Parfum Sieraden:
Zijn zeer fraai vormgegeven in glas of kristal en zijn werkelijk uniek. De parfum sieraden zijn een lust voor het oog en eenvoudig (na) te vullen met iedere geur die de klant thuis heeft staan! Je kunt onze parfum sieraden ook combineren met de verkoop van parfum.

 Onze Edelsteen sieraden:
Blijven altijd erg gewild mede vanwege de geneeskundige en spirituele uitstraling. Daarnaast is elk exemplaar uniek --> assortiment volgt

 Made by Swarovski:
Is de nieuwste lijn van mooie kristallen ketting hangers. Wij hebben een mooie verkooplijn voor je samengesteld en zijn zeer fraai om te zien --> assortiment volgt

 Design Sieraden:
Wij hebben enkele ontwerpers uitgedaagt om een aantal ontwerpen te maken die zeer fraai en uniek zijn. Verras uw klanten met een sieraad waarvan er geen 2e bestaat --> assortiment volgt.

 Murano glashangers:
Murano glashangers zijn momenteel zeer gewild en wij hebben een mooie collectie voor u samengesteld --> assortiment volgt

 Sea Shell Kettingen:
Zeer fraaie kettingen in diverse kleurschakeringen en goede kwaliteit/prijsverhouding. Een lust voor het oog.


 Kettingen:
Ook hierin blijven we vernieuwen. Ons assortiment bestaat uit zilveren kettingen, maar ook staal, leer en kunststof kunnen wij uit voorraad leveren.

5. Alleen verkoop aan (web) winkels/wederverkopers

Wij verkopen alleen aan (web)winkels/wederverkopers met een KvK inschrijving. Dat betekend ook dat er een duidelijk prijsbeleid is en daarmee geen vals concurrentie plaats kan vinden waardoor u als klant beschermd wordt.

6. Helder Prijsbeleid:

Wij gaan voor een scherpe prijs en dat is, naast onze fraaie collectie, ook onze kracht. U zult daarom niet veel gestunt met kortingen en aanbiedingen van ons hoeven te verwachten.
Ondanks onze zeer scherpe verkoopprijzen hanteren we wel staffelkortingen waardoor er nog meer marge mogelijk is. Deze staffelkortingen kunnen oplopen tot meer dan 20%, afhankelijk van het soort product.

7. Partners

Dit onderwerp staat wel onderaan, maar hoort misschien wel bovenaan te staan! Wij zien al onze klanten als partners en hopen een langdurige relatie op te bouwen in plaats van een éénmalige verkoop. U mag van ons de service en ondersteuning verwachten die daar bijhoort.